Zondag 31 augustus: Paddenstoelenwandeling

Bijzonder en uniek. Zondag 31 augustus toon ik de fraaiste zwammen, zeldzaamheden, beschermde soorten in overvloed en verborgen groei.
Aanvangsijd is 13:00, duur ruim 2 uur. Waar we heen gaan denk ik op donderdag 28/8 bekend te maken. Het verschijnen en weer verdwijnen van paddenstoelen is nogal grillig. Ik probeer de beste locatie te kiezen. Denk aan bijvoorbeeld aan Ockenburg, het Westduinpark of Clingendael. Waarschijlijk volgen er meer paddenstoelenwandelingen. Het beloofd een fraai en lang seizoen te worden.
Kosten: € 7,50
Zondag 31 augustus klinkt als prima weer.
Zin om mee te lopen? Laat dan hier een reactie achter, bel 06 24945183 of meld je aan op de Facebook-pagina.
En … vergeet niet je vrienden uit te nodigen.

Advertenties

2 gedachtes over “Zondag 31 augustus: Paddenstoelenwandeling

  1. Ik heb gisteren (31-08) meegelopen en ik weet niet hoe Maurits het doet maar hij heeft altijd heerlijk wandelweer! Deze wandeling gaat lekker langzaam zodat je de tijd hebt om even goed te kijken en alle paddenstoelen en rondkruipertjes te fotograferen. Daarnaast ben je heerlijk in de buitenlucht en doe je weer enorm veel kennis op, Maurits is een wandelende encyclopedie! Plus je ontmoet mensen die net zoveel zin hebben in wandelen en rondkijken als jij, dus wat let je!!!

    Liked by 1 persoon

  2. Aangestoken door je enthousiasme ben ik heel Den Haag afgestruind op zoek naar nog meer paddenstoelen. Ruim 50 verschillende soorten gevonden! Geweldig leuk om op deze manier een heel nieuwe wereld te ontdekken. Bedankt Maup.

    Like

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s