Haagse Liefde: Professioneel stadsliefhebber: Maurits Burgers

“Dit is Maurits Burgers, 49 jaar, vader van twee, professioneel liefhebber van onze stad en beroepswandelaar. Een jaar geleden besloot Maurits zijn liefde voor Den Haag en zijn wandellust in een professionele vorm te gieten: ‘Wandelen met Maup – walk, talk, smile’.

Op donderdagen en ieder weekend kun je met Maurits op pad door Den Haag. Soms voeren de open groepswandelingen je door de natuur, soms door de stad. Iedereen kan meelopen en wie dat doet kan rekenen op een verrassende, ontspannen en vermakelijke tour. Maurits weet veel, heel veel. Hij houdt van de stadsgeschiedenis maar ook van het heden, heeft oog voor detail en is een verhalenverteller met humor. Hij gidst op oprechte, innemende, echt Haagse wijze. Naast de open groepswandelingen begeleidt Maurits onder meer ook wandelingen op maat voor schoolklassen, bedrijfsuitjes, familiegelegenheden, verjaardagen en seminars.

‘Het leuke van wandelen is dat je veel blije en enthousiaste mensen ontmoet met verschillende achtergronden en van allerlei leeftijden. Vaak vertellen zij mij onbekende anekdotes die ik weer mee kan nemen in een volgende wandeling. De verhalen groeien. Ik vind het erg bijzonder dat veel van de wandelaars vaker met me mee gaan. Sommigen wandelen praktisch ieder weekend met me mee. Ik heb zelf enorm veel leuke mensen leren kennen en nieuwe vriendschappen zien ontstaan. Er heeft al eens iemand een baan gevonden via een medewandelaar. Dat sociale aspect vind ik zelf het meest prettig verrassend aan mijn wandelactiviteiten.'”

Zie Haagse Liefde op Facebook

Een gedachte over “Haagse Liefde: Professioneel stadsliefhebber: Maurits Burgers

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s